CONSULTAȚII MEDICALE STUDENȚI

CONSULTAȚII MEDICALE STUDENȚI

ANUNȚ

Studenții Universității Babeș-Bolyai pot beneficia de consultații medicale în cadrul cabinetelor aflate la parterul căminului studențesc XXI

situat în parcul „Iuliu Hațieganu” Str. Pandurilor nr. 7.

 

INFORMARE

 

AVAND IN VEDERE CONTEXTUL ACTUAL EPIDEMILOGIC PRECUM SI ORDINUL COMUN MEC/MS NR. 5487/1494/2020 

PRECUM SI METODOLOGIA DE SUPRAVEGHERE A COVID 19 (ACTUALIZARE 18.09.2020) vă rugăm să respectați procedura de adresabilitate la cabinetul medical studentesc arondat facultății după cum urmează:

·  consultațiile se vor efectua cu o programare telefonică prealabilă conform orarului afisat  la numerele de telefon specificate

· programările telefonice se vor face doar în orarul de funcționare al cabinetului conform repartizării fiecarei facultăti. Vă rugăm să respectati orarul de functionare al fiecărei facultăți arondate !

· dacă prezentați simptome specifice infecției COVID 19 : febră, tuse, dureri musculare, dureri în gât, pierderea gustului sau mirosului, stare generală alterată nu părăsiți camera de cămin sau domiciliul. Sunați la cabinetul medical studențesc sau la 112 (în afara orarului cabinetului).

· când vă prezentați la cabinetul medical , conform programării făcute telefonic, veți purta obligatoriu mască de protecție corect așezată astfel încât să acopere nasul și gura , vă veți dezinfecta la intrarea în sala de așteptare călcând pe covorașul dezinfectant  și veți dezinfecta mâinile cu soluție dezinfectantă pe bază de alcool din dispenserele non contact existente în sala de așteptare.

NU VEȚI ATINGE ULTERIOR MASCA, FAȚA SAU NASUL!!

· veți respecta circuitul de intrare respectiv iesire indicat la intrarea in clădire astfel încăt nu vă veți întoarce pe același traseu pe care ați intrat la cabinetul medical.

· în sala de așteptare vor fi maxim două persoane . vă rugăm să respectati măsurile de distanțare socială de minim 2 metri. NU VEȚI DA JOS MASCA DE PROTECȚIE DOAR LA IEȘIREA DIN CLĂDIRE !

· la intrarea in cabinet  va fi triaj epidemiologic, vom măsura temperatura.

· în cazul urgențelor( altele decât cele specifice infecției COVID 19 pentru care veți apela 112 si nu veți ieși din camera de cămin sau de la domiciliu) vă rugăm să ne anunțați în timp util.urgențele majore se asigură in intervalul 8.30-18.30 pentru toti studenții indiferent de orarul facultăților arondate

https://www.ubbcluj.ro/ro/studenti/campus/orarul_cabinetelor_medicale

 

DR. GALASIU LOREDANA
cabinet P07, tel: 0264593371

 

Luni, Miercuri, Vineri

08-13

Marți, Joi

14-19