Criticii de teatru Oana Cristea Grigorescu și Oana Stoica le-au vorbit despre profesie studenților de la Teatrologie

În zilele de 6 și 8 iunie, a.c., studenții de la specializarea Teatrologie a Facultății de Teatru și Film au avut ocazia să se întâlnească (via Zoom) cu criticii de teatru Oana Cristea Grigorescu, de la Radio România Cultural, și Oana Stoica, de la revista Dilema veche. S-au purtat discuții libere despre profesia de teatrolog și despre perspectivele de carieră ale viitorilor absolvenți ai Facultății de Teatru și Film de la specializarea în cauză. Întâlnirile au reprezentat un bun prilej pentru studenții noștri să cunoască îndeaproape două personalități extrem de active din domeniul criticii de teatru și să se familiarizeze cu drumurile care li se deschid la terminarea studiilor.

Oana Cristea Grigorescu este redactor de teatru radiofonic la Radio România București și critic de teatru, colaboratoare a mai multor reviste culturale din țară. Este membră a Asociației Internaționale a Criticilor de Teatru (filiala România) și a Uniunii Teatrale din România.

Oana Stoica este critic de arte performative la revista Dilema veche și jurnalist cultural la Scena9, colaborând constant și la alte reviste culturale din țară. Este membră a Asociației Internaționale a Criticilor de Teatru (filiala România) și a Uniunii Teatrale din România.