Facultatea de Teatru și Film scoate la concurs trei poziții didactic-auxiliare

Facultatea de Teatru și Film scoate la concurs trei poziții didactic-auxiliare: două posturi de tehnician și unul de inginer de sistem.

Cele 2 posturi de tehnician se adresează persoanelor cu experiență de min 3 ani în munca cu echipamente audio-video, iar cunoașterea limbii maghiare/engleze constituie un avantaj.
Postul de inginer de sistem se adresează unei persoane cu studii superioare (nivel licență) în domeniul Calculatoare și Tehnologia Informației/Ingineria Sistemelor/Informatică și cunoștințe aprofundate despre sisteme de operare și ingineria de sistem, hardware calculatoare, rețelele de calculatoare și securitatea informatică.

Dosarul de candidatură se poate depune la sediul UBB, Direcția Resurse Umane a Universității Babeș̦-Bolyai, până̆ la data de 25.01.2022, ora 16.00. Toate detaliile, inclusiv actele necesare pentru dosarul de candidatură,  se află în anunţul oficial de pe site-ul UBB (ultimele două poziții din listă). https://www.ubbcluj.ro/ro/infoubb/posturi_vacante/posturi_didactice_auxiliare_si_nedidactice?fbclid=IwAR38sonscfa6qT36paF7aeHZiMopRMUsPdpdtkQN1Un_TdFFWsRWwfmMbP8

Suntem o facultate vocațională, în plină expansiune a infrastructurii și a programelor academice. Toate cele trei posturi presupun interacțiune directă cu studenții și cadrele didactice, oferind un mediu de lucru dinamic, prietenos și creativ.