GALA HOP 2020 „ZIS ȘI FĂCUT” LA TVR3

GALA HOP 2020 „ZIS ȘI FĂCUT” LA TVR3

 

TVR3 va difuza luni (30 august) și marți (31 august), de la orele 23,50, emisiunile: GALA HOP 2020 – SPECTACOLELE 1&2, realizate de Tudor Chirilă. Emisiunile au o durată de aprox. 90 min. fiecare și conțin toate spectacolele, filmate integral, în ordinea intrării în concurs. La Gala Hop a tânărului actor din 2020, coordonată de Gigi Căciuleanu, absolvenții Facultății de Teatru și Film, selectați în număr mare, au obținut cele mai importante premii.

 

Ediția este un regal teatral și coreografic.

 

Gala HOP 2020 a avut loc în perioada 3-6 septembrie la Amfiteatru TNB, sub direcția artistică a coregrafului și dansatorului Gigi Căciuleanu. Teatrul coregrafic. DansActorul ca fenomen al teatrului actual a fost tema căreia i-au dat viață cei 24 de actori participanți la hop-ul oportunităților.

 

„Aș fi fericit să puteți gândi ca mine: ca această Gală HOP să reprezinte pentru noi toți, actori și public, nu un tribunal care judecă, ci o etapă pe drumul creșterii noastre artistice. Să nu o considerăm neapărat numai ca pe o vitrină sau catapultă. Să fim în același timp cât mai meseriași ca actori, și cât mai noi înșine ca ființe umane”, spunea Gigi Căciuleanu.