Zilele Film și Media la Departamentul Maghiar de Cinematografie și Media

În perioada 7 – 9 aprilie, Departamentul Maghiar de Cinematografie și Media al Facultății de Teatru și Film, va organiza Zilele Film și Media, ediția a II-a. Pe lângă promovarea științei, evenimentul pune, de asemenea, un mare accent pe prezentarea practică a profesiei cinematografice.

În cadrul evenimentului sunt organizate discuții cu artiști, cercetători și specialiști care au obținut realizări profesionale remarcabile în domeniile fotografiei, cinematografiei și media. Printre invitați se numără Cristina Groșan, regizor și absolventă a Facultății de Teatru și Film, Gábor Reisz, regizor din Ungaria recunoscut internațional sau Biró Boróka, director de fotografie care, în 2014, a primit premiul GOPO la categoria Tânără speranță pentru imaginea lungmetrajului „Planșa.“

Tot în cadrul evenimentului se va putea viziona expoziția de fotografie „Întoarcerea acasă“ a studentei Lakó Anna. Anna este studentă la specializarea Cinematografie, Film și Media a Departamentului Maghiar de Film și Media din cadrul UBB.
Locația expoziției: Sala Club a Casei Universitarilor, Str. Emmanuel de Martonne nr. 1.

Zilele Film și Media, ediția a II-a, va avea loc la sediul Facultății Teatru și Film din Central și poate fi vizionat online pe pagina oficială a Departamentului Maghiar de Cinematografie și Media, în limba maghiară: https://www.facebook.com/bbtefilm.

Link Facebook event