Concursul național de fotografie UBB – Departamentul Maghiar de Cinematografie și Media

Concursul național de fotografie UBB – Departamentul Maghiar de Cinematografie și Media

Concursul național de fotografie UBB-Departamentul Maghiar de Cinematografie și Media, a doua ediție

 

Departamentul Maghiar de Cinematografie și Media din cadrul Facultății de Teatru și Film, Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca anunță a doua ediție a Concursului Național de Fotografie, organizat pentru elevii din clasele a XI-a și a XII-a, anul școlar 2021/2022.

Tema concursului: Noi doi

Proiectul își propune să recompenseze tinerii talentați și pasionați de cinematografie, fotografie și media. Cei interesați vor trimite între 5-10 fotografii realizate pe tema concursului, însoțite de o descriere de minim 75 de cuvinte pentru fiecare imagine, în limba maghiară. Principala condiție este ca participantul să fie deținătorul drepturilor de autor asupra imaginilor înscrise. Materialele înscrise vor fi evaluate după: relevanţa temei, originalitate și creativitate. Juriul este format din specialiști în artele vizuale și film.

Primii doi vor fi premiați.

Primul clasat în concurs va fi admis din oficiu la prima etapă a examenului de admitere (prezentarea unui portofoliu din materiale realizate de către candidat) la specializarea Cinematografie, Fotografie, Media, linia maghiară, din cadrul Facultății de Teatru și Film a Universității Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca.

Până în 30 aprilie 2022, doritorii pot expedia lucrările însoțite de formularul de înscriere la concurs (completat olograf și scanat) pe adresa mfmi.teatrufilm@ubbcluj.ro  cu mențiunea „Pentru concursul de fotografie”. Rezultatele vor fi anunțate în luna mai 2022.

Formularul de înscriere se poate descărca de pe pagina facultății (https://ftf-ro.gmultimedia.ro/fotoverseny/). Pentru mai multe informații: lect. dr. Csibi László, email: laszlo.csibi@ubbcluj.ro