Pregătiri pentru admitere la specializarea actorie

 

Candidații care urmează să dea admitere la specializarea actorie sunt încurajați să participe la sesiunile de pregătire în perioada 14-17 iulie, între 11.00 și 15.00.

 

Admiterea la actorie presupune mai multe probe de grup și individuale. De acea, oferim candidaților noștri sesiuni de pregătire care să îi familiarizeze cu specificul nostru și, foarte important, cu felul în care vor fi evaluați. Mai mult, candidații vor lucra în spațiul în care se va desfășura examenul și  vor putea astfel să se obișnuiască cu atmosfera, să se cunoască între ei și să se elibereze de tensiunea competiției care este înlocuită cu un climat prietenos. Exercițiile practicate în cele 4 zile de pregătiri vor ajuta candidații să fie într-o formă fizică și mentală optimă pentru admitere.

Taxa pentru o ședință de pregătire este de 30 lei, precizată în Regulamentul UBB privind taxele universitare. Candidatul achită taxa de pregătire printr-una dintre modalitățile puse la dispoziție de UBB: https://www.ubbcluj.ro/ro/taxe/plata_taxelor. Pot fi achitate mai multe ședințe o dată. În documentul de plată se va preciza obligatoriu„taxă de pregătire pentru admitere la Facultatea de Teatru și Film”. Candidatul va prezenta chitanța la începerea atelierului, asigurându-se că profesorul care conduce atelierul o semnează.

PREGĂTIRILE SE VOR DESFĂȘURA ÎN STUDIOUL „RADU STANCA”, FACULTATEA DE LITERE,  STRADA HOREA 31.

Află cum poți ajunge la pregătiri: https://moovitapp.com/index/ro/transport_public-Studio_Radu_Stanca_FTT-Cluj_Napoca-site_18369845-3220

Notă: Nu este necesară înscrierea la pregătiri. Vă așteptăm cu drag!