”și scrisorile lui”, în regia lui Tudor Pojnicsan, a fost publicat recent pe CINEPUB

Scurt-metrajul ”și scrisorile lui”, regia Tudor Pojnicsan, a fost publicat recent pe CINEPUB.
https://cinepub.ro/movie/si-scrisorile-lui-film-scurtmetraj-online/

Un plic diferit care are un timbru pe el. Acesta este factorul care determină ca viața protagonistului să ia o întorsătură interesantă. Filmul prezintă povestea unui fotograf singuratic, al cărui stil de viață pare banal, dar care se va schimba atunci când o femeie misterioasă începe să facă parte din intimitatea acestuia.

Pentru toți studenții implicați, publicarea filmului pe platforma CINEPUB a fost o etapă relevantă în ceea ce privește creația, producția și distribuția unui film. O parte dintre studenții care au participat în acest proiect au dorit să împărtășească experiența:

Diana Mihăilă:  ”Nopți albe, zile senine, energie bună, cartofi prăjiți, oameni pasionați, multe zâmbete (cu dinții de sus la vedere). Pe scurt, așa zugrăvesc în cuvinte proiectul ”și scrisorile lui”. Cu bucurie, ne-am dat mâna pentru a spune o poveste și ne-am ținut strâns. De repetat! ♡”

Iriana Cuconu:  ”Culmea e că ce nu o să uit e finalul. “Gata filmu’!” , îmbrățișare,  “Iese soarele, iese soarele!”

-“Mai tragem una?”

-“Hai”

-“Mai tragem!”

se mai trage o dublă

“No, care-i următorul film?” Deci nu o să uit îmbrățișarea și ultima întrebare. În timpul (Pre)producției acestui film mi-am dat seama că am ajuns în acel punct pe care îl tot așteaptă lumea -“abia aștept să fac ce-mi place”. Și legat tot de asta, am învățat să nu mai așteptăm “acel punct”, că-i Acum. Constant. “Acel punct”. Ah. Și încă ceva. Mulțumesc, oameni buni și nebuni!”

Cosmina Anghelache:  ”Ultima experiență din cadrul producției scurtmetrajului mi-a adus, pe lângă multe altele, apropierea de mine. În timpul petrecut alături de oameni care mi-au devenit foarte dragi, am reușit să mă identific mai bine cu gândurile mele și să ajung să fac ceea ce îmi place. Au fost multe ore de lucru, ore nedormite, dar care au trecut atât de repede, tocmai pentru că ne-am unit cu toții și am fost 100% prezenți și implicați. Acum că filmările au luat sfârșit, pot spune doar că abia aștept următoarea provocare.”

Dragoș Pleșa, coordonatorul proiectului: ”Rodul muncii noastre este suma tuturor emoțiilor, gândurilor, fâșiilor de suflet, pe care ni le oferim reciproc. Ne dorim ca oamenii care lucrează cu noi să înțeleagă că scopul principal, dar subtil, pe care dorim să îl atingem, este felul în care ne simțim atunci când facem anumite lucruri – mai exact, lucruri legate de lumea artistică. Cum le ziceam și colegilor mei, produsul final este mai puțin important decât experiența prin care am trecut și pe care am acumulat-o atunci când ne-am adunat pentru a crea ceva din interiorul nostru. Mi-ar plăcea să fie pusă în evidență libertatea de exprimare prin artă, care este, din punctul meu de vedere, destul de puțin aprofundată. Un alt lucru foarte important este că oamenii să reușească să își exprime sentimentele, trăirile, printr-o metodă creativă, care să nu impună bariere și care să le ofere posibilitatea de a gândi liber. Câți dintre noi simțim că vrem să oferim lumii o parte din noi? Toți.

Mulțumim echipei CINEPUB, sponsorilor, partenerilor, voluntarilor și tuturor celor implicați!

Vă mai pregătim ceva cât de curând.”